Tiesitkö?

Jopa yli 80 % suomalaisista aloittaa yrityksen, tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneesta.

Hakukoneet hakevat tietoja eri tietolähteistä kuten kotisivuilta, uutisista, hakemistoista ja muista palveluista, jonka vuoksi tiedot saattavat vaihdella eri hakukonetuloksissa. Mitä useammassa paikassa tietosi näkyvät, sen paremmin yrityksesi voi sijoittua esimerkiksi Googlen hakutuloksissa – ja sitä helpommin asiakkaasi löytävät luoksesi.

Jos asiakas ei löydä yrityksesi tuotteita tai palveluita helposti, kääntyy hän nopeasti kilpailijan puoleen. Kun netistä etsitään palvelua tai tuotetta, hakua ei usein tehdä yrityksen nimellä (ellei olla hakemassa tietoja esimerkiksi aukioloajoista), vaan usein haku kuitenkin tehdään hakusanalla, vaikkapa "mainospalvelu" tai "aamupala", jolloin valinta tapahtuu niiden yritysten kesken, jotka näissä hakutuloksissa näkyvät parhaiten. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että myös eri hakusanoilla yrityksesi ja sen tarjoamat tuotteet ja palvelut näkyvät Googlen hakutuloksissa.

Hankkimalla näkyvyyden hakemistokeskus.fi palveluun varmistat, että asiakkaasi löytää aina yrityksesi ajantasaiset tiedot myös Googlen hakukoneesta, joka hakee yrityksen tiedot myös hakemistokeskus.fi palvelusta.


Tilaa palvelu